Op de fiets met God

14 t/m 18 augustus Oude Abdij Drongen
Op de fiets met God

De Geest waait door je haren, Jezus zit achteraan op je bagagedrager, je draagt de bolletjestrui niet en toch ontmoet je God op de berg… kan dat? Tijdens Op de fiets met God wagen we alvast een ontsnapping uit het peloton van lawaai en drukte van het dagelijks leven. Wie weet vangen we een glimp op van wat het betekent God te vinden in alle dingen.

De Geest waait door je haren, Jezus zit achteraan op je bagagedrager, je draagt de bolletjestrui niet en toch ontmoet je God op de berg… kan dat?
Tijdens Op de fiets met God wagen we alvast een ontsnapping uit het peloton van lawaai en drukte van het dagelijks leven. Wie weet vangen we een glimp op van wat het betekent God te vinden in alle dingen.

’s Ochtends starten we met een inspirerende inleiding. Vervolgens fietsen we in lussen vertrekkende vanuit de Oude Abdij in Drongen. Naargelang het ritme van de tocht is er een moment van gebed. We ontmoeten mensen of gemeenschappen die zich ecologisch, sociaal of spiritueel inzetten. Niet enkel de plek die we bezoeken is belangrijk, maar ook het samen onderweg zijn, het genieten van de zomerse natuur en de rust. ’s Avonds wisselen we uit over onze ervaringen van de dag.

Je hoeft geen Eddy Merckx te zijn, maar enige basisconditie is wenselijk. Dagelijks fietsen we tussen maximum 45 km, tenzij je er zelf nog een stuk bijdoet. Je zorgt zelf voor een fiets.

PRAKTISCH
Data: Woensdag 14 (10u) tot zondag 18 augustus (14u) 2019 (na het middageten)

Begeleiding: Rita Loyens en Hilde Van Linden
Kosten: € 365 (inclusief begeleiding en volpension)
Slaapt u met 2 op een kamer, dan ontvangt u 5% korting p.p. (€ 345)
Plaats: Oude Abdij Drongen, Drongenplein 26, B-9031 Drongen (Gent)
Info en inschrijven: Via het inschrijvingsformulier op de website of via
activiteiten@oudeabdij.be of +32 9 226 52 26

Nog dit:

Je logeert in een kamer met eigen sanitair.​
Je kunt zelf lakens meebrengen voor een eenpersoonsbed (met donsdeken) of die ter plaatse huren: Lakenpakket € 8; Handdoekenpakket: € 7

Bekijk de volledige agenda

Deel