Retraite: ‘Terugblik, begin van je vooruitblik’

27 t/m 30 december Drongen
Retraite: 'Terugblik, begin van je vooruitblik'

Wil je in deze vaak hectische periode tijd maken om terug te blikken op het voorbije jaar of op een voorbije periode? Wil je graag met hoofd én hart kijken en luisteren naar wat wezenlijk is in je leven? Tussen Kerstmis en Nieuwjaar bieden we jou de stilte en de schoonheid van de abdij en haar omgeving aan om zowel individueel als samen met de groep stil te vallen.

Wil je in deze vaak hectische periode tijd maken om terug te blikken op het voorbije jaar of op een voorbije periode? Wil je graag met hoofd én hart kijken en luisteren naar wat wezenlijk is in je leven?
Tussen Kerstmis en Nieuwjaar bieden we jou de stilte en de schoonheid van de abdij en haar omgeving aan om zowel individueel als samen met de groep stil te vallen.

Ingrediënten van deze dagen zijn: meditatie, korte filmpjes, uitwisseling in groep, stilte, creatieve werkvorm, gebedsmomenten, voor wie wil
persoonlijke begeleiding… We durven vertrouwen dat we door deze geestelijke oefeningen tot goede keuzes komen op de weg die voor ons ligt.

Data: donderdag 27 (10 uur) tot zondag 30 december (16 uur) 2018

Begeleiding: Hilde Van Linden en Hilde Pex
Kosten: € 239 (incl. begeleiding, overnachtingen, maaltijden, basismateriaal)
Plaats: Oude Abdij Drongen, Drongenplein 26, B – 9031 Drongen (Gent)

Info en inschrijven: inschrijvingsformulier op www.oudeabdij.be of via
activiteiten@oudeabdij.be of tel. +32 9 226 52 26

Bekijk de volledige agenda

Deel