Vacature: boekhoudkundig en financieel medewerker

di 30 apr 2019 Jezuïeten /
Vacature: boekhoudkundig en financieel medewerker (v/m)

De Jezuïeten in Vlaanderen en Nederland zoeken een senior boekhoudkundig en financieel medewerker (v/m) voor het economaat in Antwerpen.

De Jezuïeten in Vlaanderen en Nederland zoeken een senior boekhoudkundig en financieel medewerker (v/m) voor het economaat in Antwerpen.

De Vlaamse en Nederlandse Jezuïeten tellen meer dan 200 leden, hebben diverse apostolische werken en verlenen diensten aan hun medebroeders in het Zuiden. Voor de centrale administratie zoeken we een boekhoudkundig en financieel medewerker (v/m). Het betreft een voltijds of 4/5 contract van onbepaalde duur. Je kantoor bevindt zich in het hoofdkantoor van het regiobestuur, Prinsstraat 17, 2000 Antwerpen (nabij Station Antwerpen-Centraal).

Functie

– Als senior lid van het administratief team draag je mee de eindverantwoordelijkheid voor de boekhouding van de activiteiten van de Jezuïeten in de Lage Landen.
– Je voert opdrachten uit op het vlak van boekhouding, administratie en (geconsolideerde) financiële rapportering om de directie te ondersteunen in het financieel beheer.
– Je voert een analytische boekhouding en je werkt samen met de directie aan een doorzichtige, geautomatiseerde en efficiënte gegevensverwerking.

Profiel

– Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma Accountancy en Fiscaliteit, of hebt gelijkwaardige ervaring.
– Je hebt meerdere jaren relevante ervaring en staat open voor internationale samenwerking.
– Je bent vertrouwd met boekhoudsoftware. MS Word, Excel en Outlook hebben voor jou geen geheimen meer, kennis van MS Access is een pluspunt.
– Je bent ijverig en dynamisch, bent analytisch aangelegd en hebt een kritische blik.
– Je bent stipt, correct, communicatief, betrouwbaar en discreet.
– Je werkt zelfstandig maar vraagt gericht hulp waar nodig.
– Je kan goed functioneren in teamverband.
– Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en spreekt en schrijft goed Engels, beheersing van het Frans is een bijkomende troef.
– Je bent de christelijke doelstelling van de werkgever genegen.
– Je bent bereid je te verplaatsen in Vlaanderen en in mindere mate in Nederland.

Ons aanbod

– Een flexibel en aangenaam werkklimaat met een achttal collega’s.
– Een correcte verloning volgens je diploma van hoger onderwijs en je ervaring.
– De nodige bijscholing en opleiding voor specifieke taken.

Belangstelling ?

Voor meer info kan je telefonisch contact opnemen met Rik Vanwijnsberghe, +32 498 430 063. Kandidaatstellingen gebeuren met C.V. en begeleidend schrijven via mail ter attentie van exectreas.elc@jezuieten.org, of schriftelijk naar Rik Vanwijnsberghe, Prinsstraat 17, 2000 Antwerpen.

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel