Weekend stille meditatie

Een weekend stilte en rust in de Oude Abdij van Drongen. De weg vinden naar jezelf en naar God. Jezelf de tijd gunnen - eindelijk - om stil te vallen en wat te bidden.

Een weekend stilte en rust in de Oude Abdij van Drongen. De weg vinden naar jezelf en naar God. Jezelf de tijd gunnen – eindelijk – om stil te vallen en wat te bidden.

Een weekend stilte en rust in de Oude Abdij van Drongen. De weg vinden naar jezelf en naar God. Jezelf de tijd gunnen – eindelijk – om stil te vallen en wat te bidden. Bidden betekent meer en intenser leven. Je kan het leren.

Gedurende deze dagen zal Ignatius van Loyola, stichter van de jezuïeten, onze leermeester zijn. Verschillende gebeds- en meditatietechnieken worden aangereikt. Zowel individueel als in groep. Met hart, verstand en lichaam, in stilte of woord. Het eigen levensverhaal en de Bijbel zijn vertrekpunten. Een persoonlijk avontuur, samen met anderen.
Dit weekend richt zich vooral tot mensen die weinig gebedservaring hebben en/of in het bijzonder tot mensen die iets meer willen leren over de ignatiaanse gebedstraditie en de onderscheiding van de geesten.

WEEKEND STILLE MEDITATIE
27-29 april 2018

PRAKTISCH
Doelgroep: alle leeftijden

​Begeleiding: Renate Cauwels en Nikolaas Sintobin sj

Data:
Van vrijdag 27 april 2018 om 19u30 (na avondmaal) tot zondag 29 april 2018 na het middageten

Plaats:
Oude Abdij Drongen (bij Gent). Bereikbaarheid: zie www.oudeabdij.be

Kosten: 119 €

Inschrijven:
Bezorg ons uiterlijk op 13 april 2018 je contactgegevens via e-mail of telefoon en schrijf het bedrag over op onze rekening met de vermelding “Weekend stille meditatie april 2018”: activiteiten@oudeabdij.be of (0032) (0) 9 226 52 26

Meenemen:
Lakens en handdoeken kan je huren ter plaatse of zelf meebrengen
Overnachting in individuele kamer met eigen badkamer

Bekijk de volledige agenda

Deel