Extra nieuwsbrief van Kerk en Wereld

Extra nieuwsbrief van Kerk en Wereld

Over projecten die verdergaan en over enkele initiatieven

Over projecten die verdergaan en over enkele initiatieven

Op 31 december 2012 sluit Kerk en Wereld / Kleopas definitief zijn deuren. Die datum nadert met rasse schreden. Wij danken u van harte voor uw belangstelling in onze initiatieven en voor uw bestellingen. Ook voor uw reacties van spijt bij het wegvallen van uw vertrouwde publicaties 'overhoop', Bij de dag, In de stilte … die wij u niet langer kunnen aanbieden.

GRAAG WILLEN WE U DE VERDERZETTING AANKONDIGEN VAN ENKELE PROJECTEN:

Uitgeverij Halewijn zal

 1. Lichtmis
 2. Wees gegroet Maria
 3. Mariakaart Vladimiricoon
 4. God is met ons
 5. Communie aan huis
 6. Bidden met het gezin
 7. Bloemen op een graf, edities 2008, 2009, 2010 en 2011

De affiches van het 'Apostolaat van het gebed' zullen vanaf 2014 uitgegeven worden door onze Waalse tegenhanger Les Editions Fidélité, Rue Blondeau 7, 5000 Namen.

VERDER BRENGEN WE U ENKELE INSPIRERENDE INITIATIEVEN ONDER DE AANDACHT:

 • Jezuïeten in Vlaanderen en Nederland, toegangspoort tot de Ignatiaanse spiritualiteit en ontelbare jezuïeteninitiatieven
 • 15de editie 'Feesten met de buren', Kleopas/Kerk & Wereld i.s.m. Kerkwerk Multicultureel Samenleven – bestellingen via KMS: bestellingen@kms.be, 02 502 11 28
 • De Oude Abdij in Drongen, Ignatiaans centrum met een breed vormingsprogramma
 • Gewijde Ruimte, uw dagelijks gebed online – de Nederlandstalige versie van Sacred Space, een wereldwijde gebedswebsite van de jezuïeten. Je vindt er elke dag een Ignatiaanse meditatie met de evangelielezing van de dag, uitgewerkt in zes stappen. De surfer bepaalt zelf wanneer, hoelang en aan welk ritme hij bidt.
 • Uitgeverij Muurkranten, het globale aanbod van kaarten, posters, boekjes … en in het bijzonder de Geloofskrant, de affiche die vragen stelt over kerk en geloof. De Muurkrant bevat een liturgische kalender en is bestemd voor scholen, kerken en gebedsruimten.
 • KARMELimpuls, nieuw driemaandelijks tijdschrift uitgegeven door de Vlaamse Karmel, met een degelijke lezing aangeboden vanuit de Bijbel en de Karmeltraditie, in dialoog met de huidige vragen en verwachtingen. Vraag een gratis proefnummer aan! Meer info op www.carmelitana.be, boekhandel@carmelitana.be, 09 225 48 36.
 • Kerknet, de website van de kerk in Vlaanderen

Blijf onze actualiteit volgen op www.overhoop.be.

De Raad van bestuur en het team van Kerk en Wereld / Kleopas
info@kerkenwereld.be
015 28 07 00

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel