“Gewijde Ruimte”, de binnenkant

"Gewijde Ruimte", de binnenkant

Prijskaartje inbegrepen ...

Prijskaartje inbegrepen …

"Sacred Space" werd opgestart in 1999. Anderhalf jaar geleden ging de Nederlandstalige versie, "Gewijde Ruimte", online. Thans komen dagelijks gemiddeld 17.000 mensen zich innerlijk voeden aan deze ignatiaanse gebedswebsite.  Op jaarbasis geeft dit meer dan 6 miljoen bezoeken, verspreid over de 17 verschillende talen die "Gewijde Ruimte" rijk is. In Nederland en Vlaanderen is er een team van 14 medewerkers om maandelijks de Nederlandstalige versie voor te bereiden.

In Dublin, het internationale hoofdkwartier, werkt een team van 6 mensen (jezuïeten en leken) dagdagelijks aan het onderhouden en het verder ontwikkelen van deze website. Voor het komende werkjaar wordt de kostprijs geschat op 385.000 €. Dit omvat de kosten voor het schrijven, vormgeven, vertalen, upgraden en voortdurend verder ontwikkelen van deze website.

Een deel van deze kosten wordt gedragen door de jezuïeten. Maar we kunnen niet zonder uw steun. Uw eenmalige of maandelijkse bijdrage zal ons toelaten om ook in de toekomst dit unieke gebedsaanbod te kunnen doen.

Dank.

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel