Het vluchtelingenwerk van de jezuïeten heeft uw hulp nodig

zo 27 sep 2015 Gerechtigheid / Wereldwijd /
Het vluchtelingenwerk van de jezuïeten heeft uw hulp nodig

Jesuit Refugee Service (JRS) vraagt dringend om financiële steun

Jesuit Refugee Service (JRS) vraagt dringend om financiële steun

JRS-Belgium geniet van een genereuze structurele financiering van de Franstalige en Nederlandstalige Jezuïetenprovincies in België. Deze laat ons evenwel niet toe om de immense noden te dekken waarmee we sinds enige tijd geconfronteerd worden en om nieuwe projecten te ontwikkelen die onontbeerlijk zijn in deze tijd van de vluchtelingencrisis.

Uw gift maakt het verschil ! Hij is drager van hoop voor de vluchtelingen en de gedwongen migranten die wij ontmoeten. Uw gift toont ons dat u de missie van JRS steunt en hij laat JRS toe op het terrein te werken, in alle sereniteit.

Om financieel bij te dragen aan de projecten van JRS, zijn uw giften welkom op de Triodosrekening van JRS Belgium. 
IBAN : BE40 5230 8069 3163
BIC : TRIOBEB

Als u een fiscaal attest wenst (voor giften van minstens 40 €), kan u gebruik maken van de rekening van Caritas International met vermelding “P168JRS”, of “P168CoH” om specifiek het nieuw gastvrijheidsproject van JRS-Belgium te steunen. 
IBAN : BE88 0000 0000 4141

IBAN : BE88 0000 0000 4141
BIC : BPOT BEB1

Als u een legaat of een schenking wenst te doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de directeur van de Belgische afdeling van de Jesuit Refugee Service, Baudouin Van Overstraeten via directeur@jrsbelgium.org

Wij danken u voor uw steun!

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel