Jongeren voor Magis 2014

Jongeren voor Magis 2014

Jezuïeten organiseren deze zomer internationale jongerenhappening in Ierland

Jezuïeten organiseren deze zomer internationale jongerenhappening in Ierland

Heb je zin om jongeren uit de rest van Europa te ontmoeten?

Heb je zin om samen te ontdekken hoe van de wereld een betere plaats te maken?

Heb je zin om te ontdekken wie God voor jou is?

Join the Experience in Magis Ireland!

 

Magis is een internationaal evenement voor jongeren tussen 17 en 30 jaar georganiseerd door de Jezuïeten en de Ignatiaanse familie. Dit jaar gaat het door van 6 tot 17 augustus 2014 in Ierland.

De eerste twee dagen brengen we door in Gonzaga College, Dublin waar workshops rond twee vragen: “Wie ben ik?” en “Wie is God?” worden afgewisseld met liturgie en gezelligheid. Daarna word je in groepen van 15-20 uitgezonden om een 'ervaring' te beleven ergens in Ierland. Dit kan gaan van een pelgrimstocht tot werken op een ecologische boerderij of het Noord-Ierse vredesproces van nabij ontdekken. Na 7 dagen komen we allemaal terug samen in Dublin voor een slotmoment.

Als je wilt deelnemen dan wordt er van jou verwacht dat je open staat om de ignatiaanse spiritualiteit te ontdekken en je bereid bent samen met andere jongeren een ervaring van dienstbaarheid te beleven. Dagelijks is er gebed, liturgie en uitwisseling over de dag. De voertaal is Engels.

De kost voor deelname aan Magis bedraagt € 180,– per persoon exclusief verzekering en reiskosten. Voor meer informatie, bezoek onze website www.magis14.org of onze facebook pagina /magis14

Er zijn nog maar 10 plaatsen beschikbaar.

Schrijf je in vóór 30 juni op www.magis14.org of contacteer samuel.overloop@gmail.com.

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel