Persoonlijke begeleiding digitale adventsretraite “Uit God geboren”

vr 10 nov 2017 Varia /
Persoonlijke begeleiding digitale adventsretraite “Uit God geboren”

Nieuw aanbod van ignatiaansbidden.org

Nieuw aanbod van ignatiaansbidden.org

Op 3 december 2017, start de digitale adventsretraite “Uit God geboren”. Inschrijven hiervoor kan via www.ignatiaansbidden.org. Velen doen deze bezinning alleen of sluiten zich aan bij een groepje om ervaringen uit te kunnen wisselen. Nu wordt ook de gelegenheid geboden om, op enkele plekken in Nederland en Vlaanderen tijdens deze retraite, een wekelijks gesprek met een ignatiaanse begeleider hebben. Daarin kun je als deelnemer vertellen wat de gebedsmails hebben gebracht. De begeleider kan door te luisteren de persoonlijke gebedservaring helpen verdiepen en indien nodig enkele gebedstips geven. Het begeleidingsgesprek vindt plaats op een met de begeleider afgesproken plaats en tijd en duurt maximaal 45 minuten.

Kosten: Geen.
Een vrije bijdrage, ten behoeve van het bezinningswerk van de jezuïeten op Manresa-stichting IBAN: NL84 ABNA 0517 4117 92 * BIC: ABNANL2A o.v.v. adventsretraite 2017, wordt op prijs gesteld.

Wil je voor deze begeleidingsvorm in aanmerking komen dan word je verzocht enkele vragen te beantwoorden. Als je klikt op het e-mailadres van het Platform ignatiaanse spiritualiteit, dan verschijnt er een aanmeldingsformulier. Stuur dit ingevulde formulier naar het Platform waarna je een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangt. De aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst. Het aantal beschikbare begeleiders is namelijk beperkt.
De regio’s waar de persoonlijke begeleiding wordt aangeboden zijn:
Amsterdam, Delft, Bergeijk, Maastricht, Leuven – Mechelen, Drongen.

U kunt zich inschrijven door te e-mailen naar platform.ignatiaansespiritualiteit [apenstaart] jesuits.net met als onderwerp ‘Begeleiding Advent 2017’. Wilt u daarbij onderstaande vragen beantwoorden?

Naam:
Geboortejaar:
Woonplaats:
E-mailadres:
Regio persoonlijke begeleiding:
Heeft u al eerder meegedaan aan de digitale adventsretraite en/of 40-dagenretraite?
Wat is uw motivatie om aan deze retraite deel te nemen?
Wat is uw motivatie om persoonlijk begeleid te willen worden?

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.   Het aantal beschikbare begeleiders is beperkt.

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel