Vind je eigen weg – weekend voor jongeren en jongvolwassenen

do 18 aug 2022 Spiritualiteit /
Vind je eigen weg – weekend voor jongeren en jongvolwassenen 1

Ben je een jongere tussen 18 en 35 jaar? ​Vraag je je soms af waar je naartoe wil in je leven? Wat je betekent in deze wereld? Wie God voor jou is? Dan is dit weekend voor jou! Van 11 tot 13 november.

Ben je een jongere tussen 18 en 35 jaar? ​Vraag je je soms af waar je naartoe wil in je leven? Wat je betekent in deze wereld? Wie God voor jou is? Dan is dit weekend voor jou! Van 11 tot 13 november.

‘Vind je eigen weg’ is een jongerenweekend in de rust van de Oude Abdij. Het geeft een kans om jezelf te ontwikkelen, te groeien als mens en keuzes te leren maken in jouw leven. Levenswijsheid en inspiratie vinden we in de spiritualiteit van Ignatius van Loyola die tot op vandaag relevant blijft.

Het weekend gaf me hernieuwde moed om verder te bouwen aan mezelf als persoon én als gelovige – Leen

Het weekend heeft een andere inhoud dan het weekend in februari 2022. Zowel jongeren die reeds deelnamen aan het vorige weekend of nieuwkomers zijn allen welkom op dit jongerenweekend.

Er is een gevarieerd programma met getuigenissen, individuele creatieve opdrachten, tijd in de natuur, uitwisseling in kleine groepjes en kans tot persoonlijk gesprek met een begeleider. Tussendoor is er tijd voor ontmoeting, rust en ontspanning.

Doelgroep:
Jongeren en jongvolwassenen van 18 – 35 jaar (of leerling in het 6de middelbaar)

Data:
vrijdag 11 (18 u.) – zondag 13 november (14 u.) 2022

Plaats:
Oude Abdij Drongen (bij Gent). Drongenplein 27, 9031 Drongen. Bereikbaarheid: zie reisroute

Begeleiding:
Jezuïet Walter Ceyssens
Renate Cauwels, medewerker van de Oude Abdij Drongen

Kosten:
€ 75 euro

Info en inschrijven:
Info via activiteiten@oudeabdij.be of telefonisch via +32 9 226 52 26

Inschrijven

Opmerking: Zie je bij het inschrijven plots een wit scherm, dan moet je even scrollen… soms laat google je dan nog iets aanvinken of staat er helemaal bovenaan een bevestiging van je inschrijving.

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel