Wat is er gebeurd met Bidden Onderweg?

ma 14 mrt 2016 Jezuïeten / Spiritualiteit /
Wat is er gebeurd met Bidden Onderweg?

Gebedswebsite gehackt

Gebedswebsite gehackt

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt. Bidden Onderweg is aangevallen geworden door hackers, vanaf 1 maart 2016. Eerst hoopten we dat de schade beperkt was. Na twee dagen bleken kwaadaardige virussen zo diep doorgedrongen in het systeem, dat we de hele website offline hebben moeten halen. De website bleek onherstelbaar beschadigd.

In de nacht van 2 op 3 maart 2016 hebben onze technici de hele nacht gewerkt om een nieuwe site online te krijgen, met succes. Gevolg van de aanval was echter dat beide apps (Android en iOS) knock out waren en opnieuw moesten geprogrammeerd en uitgetest worden. Vervolgens dienden ze aangeboden te worden, respectievelijk in "Google Play" en in de "Apple Store". Meer tijd dan ons lief was, bleek nodig om ze daar ook goedgekeurd te krijgen. Dat alles is achter de rug.

Wat moet je nu doen om onze podcasts opnieuw te beluisteren. Op de website kan je ze gewoon afspelen. Voor je smartphone of tablet volstaat het dat je de oude app verwijdert en vervolgens de nieuwe installeert.

 

Met onze dank voor je geduld, trouw en de vele berichtjes om ons aan te moedigen!

Bekijk alle nieuwsberichten

Deel