Bidden OnderwegLees verder
Bidden Onderweg 3

Er zijn verschillende manieren om een dagelijkse gebedspodcast geheel of gedeeltelijk te adopteren

 • Met 10 euro per maand…
  …adopteer je jaarlijks de muziek van één gebedspodcast. Bovendien: als 1.000 mensen maandelijks 10 euro doneren is Bidden Onderweg uit de kosten.
 • Met 15 euro per maand…
  …adopteer je een Nederlandse of een Vlaamse stem van één gebedspodcast per jaar.
 • Met 35 euro per maand…
  …adopteer je één gebedspodcast per jaar. Het maken van één meditatie kost 420 euro.
 • Met 200 euro per maand…
  …adopteer je een hele week. Met jouw maandelijkse steun van 200 euro kunnen wij jaarlijks zes podcastmeditaties maken.

Speciaal voor onze donateurs…

…organiseren we jaarlijks de Bidden Onderweg Retraitedag.

Door één podcastaflevering te adopteren, bouw je mee aan de toekomst van Bidden Onderweg. Met jouw steun kunnen we de gebedspodcast blijven maken, Bidden Onderweg verder ontwikkelen en nieuwe doelgroepen aanspreken.

ANBI

Bidden Onderweg is onderdeel van de RK Stichting Ignatiushuis. In Nederland is deze stichting aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kunnen onze Nederlandse schenkers belastingvoordeel genieten volgens de giftenaftrekregeling.

Periodiek schenken

Als je in Nederland woont, kun je ons werk ook steunen met een periodieke gift. Deze giften zijn volledig aftrekbaar van je belastbaar inkomen. Dit formulier kun je ingevuld opsturen naar: Bidden Onderweg, Beulingstaat 11, 1017BA, Amsterdam.

Maak Bidden Onderweg mogelijk met een eenmalige donatie

Wil je ons werk liever eenmalig steunen? Dat kan ook. We hopen dit jaar in minimaal 85.000 euro te ontvangen uit donaties. Iedere euro is belangrijk. Bedankt voor je steun.

Met jouw steun

 • Betalen we onze producer. Hij maakt iedere dag een nieuwe podcast. Daarvoor redigeert hij de tekst, neemt de stemmen op die te horen zijn en zoekt en registreert muziek.
 • Kunnen we het technische aspect financieren dat komt kijken bij het opnemen en monteren van een dagelijks gebedspodcast.
 • Kunnen we de kosten voor de ontwikkeling van de website en de app dekken.
 • Zorgen we ervoor dat steeds meer mensen bidden met Bidden Onderweg.
Geef gebed een toekomst, neem Bidden Onderweg op in je testament

Steeds meer mensen staan open voor het idee om iets na te laten aan een goed doel. Voor Bidden Onderweg zijn nalatenschappen onmisbaar, want wij zijn volledig afhankelijk van giften. Als je wilt nalaten aan een goed doel zoals Bidden Onderweg, dan heb je een testament nodig. Voor het opstellen van een testament, kun je bij de notaris terecht. Je kunt Bidden Onderweg dan begunstigen met een erfstelling of een legaat.

Via het testament kun je jouw liefde voor God en mensen doorgeven op een manier die bij jou past. Wil je daar meer over weten? We gaan graag met je in gesprek. Uiteraard is alles wat wij bespreken vertrouwelijk en ben je tot niets verplicht. Je kunt een mailtje sturen naar directeur.platform@jesuits.net (Glenn ter Veer, directeur van het Platform ignatiaanse spiritualiteit in Amsterdam).

Ik doneer liever via een klassieke overschrijving

Je kunt ook handmatig een bedrag overmaken. Dit kan op naam van RK Stichting Ignatiushuis in Amsterdam (Beulingstraat 11, 1017 BA Amsterdam), met vermelding van Bidden Onderweg. Met de IBAN kan dit ook makkelijk vanuit België.

 • IBAN: NL19INGB0004978300
 • BIC: INGBNL2A
Andere manieren om Bidden Onderweg te steunen
 • In de eerste plaats kun je ons steunen met je gebed!
 • Wat ook helpt, is vertellen over Bidden Onderweg. Aan vrienden, familieleden, mensen van je kerk of je parochie. Op die manier help je ons te groeien.
 • Deel bijvoorbeeld op sociale media een berichtje over Bidden Onderweg. Vertel wat onze dagelijkse gebedspodcast je brengt.
 • Of schrijf er een stukje over in je kerk- of parochieblad. Op die manier help je ons te groeien.
Is mijn gift aftrekbaar van de belasting?
 • De RK Stichting Ignatiushuis is in Nederland aangemerkt als een ANBI, Algemeen Nut Beogende Instelling (RSIN 008 621 391). Hierdoor kunnen onze Nederlandse schenkers belastingvoordeel genieten volgens de giftenaftrekregeling.
 • Voor Belgische schenkers laat de Belgische overheid spijtig genoeg geen belastingsaftrek toe.