Eindeloos geduldige liefde

Retraite-boek 40-dagentijd

Eindeloos geduldige liefde 1

Retraite-boek 40-dagentijd

Retraite-boek 40-dagentijd

Opnieuw wordt een digitale retraite van de website www.ignatiaansbidden.org van het Platform voor ignatiaanse spiritualiteit van de jezuïeten in de Lage Landen in boekvorm uitgegeven. Deze maal is de 40-dagenretraite 2016 aan de beurt: “Eindeloos geduldige liefde”, bij uitgeverij Meinema.

Eindeloos geduldige liefde

40 dagen dichter bij God
Voor je dagelijks retraitemoment

Eindeloos geduldige liefde is een eenvoudige handreiking voor je dagelijkse meditatie. Niet iedereen heeft tijd voor een klooster of een stilteweekend. Daarom dit boekje: te gebruiken in de trein, thuis op de bank, in bed (ja ook beschikbaar als ebook!).

En speciaal met het oog op de Passietijd & Pasen heeft de redactie de zogenaamde veertig dagen aangehouden. De tijd van vasten en bidden, alvorens het Paasfeest gevierd wordt. De 40-dagentijd loopt van aswoensdag 1 maart tot en met 15 april 2017. Het boekje eindigt met Goede Vrijdag. Achterin ook nog interessante informatie voor wie graag verder gaat met meditatie en gebed.

Omdat we merkten dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het mediteren, maar zelf niet goed weten hoe dit aan te vangen, heeft Nikolaas Sintobin een handige instructie geschreven. Deze staat voorin dit boekje. Speciaal voor beginners.

Nikolaas Sintobin is internetpastor. Hij is verbonden aan het platform voor Ignatiaanse spiritualiteit. De teksten zijn verzameld door ‘Team Delft’: gelovige mannen en vrouwen, jezuïeten en niet-jezuïeten die geschoold zijn in de spiritualiteit van Ignatius van Loyola.

Boekgegevens

verkoopprijs:     € 12,50

ISBN:                   978 90 211 7036 7

NUR:                    700

omvang:               96 blz.

uitvoering:           paperback

Voor informatie, het aanvragen van interviews of het bestellen van persexemplaren kunt u een email sturen naar info@boekencentrum.nl.

Bekijk alle uitgaven

Deel