Vertrouw op je gevoel

Vertrouw op je gevoel

Keuzes leren maken met Ignatius van Loyola. Leren onderscheiden met dit boek van Nikolaas Sintobin sj.

Keuzes leren maken met Ignatius van Loyola. Leren onderscheiden met dit boek van Nikolaas Sintobin sj.

Volgens jezuïet Nikolaas Sintobin is het mogelijk om te leren hoe je goede keuzes maakt. In zijn nieuwe boek ‘Vertrouw op je gevoel’ gaat hij hiervoor te rade bij Ignatius van Loyola.

Volgens hem moet je vertrouwen op je gevoel. Maar hoe kan je uit je ervaring leren wat belangrijk is voor jou? Hoe doe je dit bij het opvoeden, als je in crisis bent, boos of in de zevende hemel? Kan jouw persoonlijk geloof een plaats krijgen bij het maken van keuzes? Welke rol speelt het verstand hierbij?

De jezuïeten hebben een eeuwenoude expertise in aandachtig en luisterend in het leven staan. Dit boek ontsluit deze schat voor het brede publiek. Honderd herkenbare voorbeelden maken er een praktische en laagdrempelige gids van.

Begin mei was Nikolaas Sintobin te gast in de veel beluisterde podcast van de Evangelische Omroep, De Ongelooflijke Podcast. Luister dat gesprek hier terug.

Lees hier een voorproefje.

Nikolaas Sintobin | Vertrouw op je gevoel – keuzes leren maken met Ignatius van Loyola | Kokboekencentrum, 2021, Utrecht | 19,99 euro | 160 blz.

Bestellen vanuit Nederland.

Bestellen vanuit Vlaanderen.

Koop hier een e-book.

In deze video legt Nikolaas Sintobin sj uit waar zijn nieuwe boek over gaat.

Of luister de radio-uitzending van Groot Nieuws Radio over het boek terug.

Bekijk alle uitgaven

Deel