Top 10 filme de sex din 2013

De-a lungul anilor, industria divertismentului a creat o mare varietate de filme sexuale pentru a emoționa publicul.

De-a lungul anilor, industria divertismentului a creat o mare varietate de filme sexuale pentru a emoționa publicul.

Multe dintre aceste filme porno  au fost făcute pentru a atrage o gamă largă de public, de la tineri și bătrâni până la cei cu o natură mai matură și mai sofisticată.

Indiferent dacă filmul vizează o anumită categorie demografică sau dacă are scopul de a captiva un public mai larg, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi un film.
Boogie Nights

Indiferent dacă ați văzut sau nu Boogie Nights, îl puteți găsi pe Amazon Instant Video sau Paramount+. Filmul a fost nominalizat la trei premii Oscar și a câștigat recenzii foarte bune când a fost lansat în 1997. Filmul a devenit un clasic.

Filmul de 155 de minute are o distribuție de stele. Are, de asemenea, o mulțime de subploturi. Povestea urmărește cariera lui Dirk Diggler, un star fictiv de film pentru adulți.

Filmul include scene de droguri și violență violentă. Este și o comedie. Există multe teme secundare, cum ar fi dezintoxicarea și dorința interioară de a aparține. În cele din urmă, este un studiu al faimei.
showgirls

În cei douăzeci și cinci de ani de când filmul sexual Showgirls și-a făcut debutul cinematografic, clasicul cult a inspirat o comunitate de fani. Indiferent dacă este vorba de comunitatea gay care a văzut prima dată filmul, sau de publicul lesbian care l-a adorat, filmul a câștigat un public devotat.

Pe lângă faptul că este o satira despre consumism, sexualitate și clasicism, filmul întreabă și ce este cu adevărat un act sexual. Și nu este genul la care te-ai aștepta de la un blockbuster de la Hollywood.

În ceea ce privește filmele sexuale, Showgirls nu este prima sau ultima care abordează acest subiect. Cu toate acestea, face tot posibilul să transmită mesajul. Este un film cu adevărat genial și este, de asemenea, o descriere exactă a unei culturi bolnave.
O lovitură pe maimuță

Spanking the Monkey este un film care combină suspecții obișnuiți cu o doză sănătoasă de umor ironic. Este o poveste despre maturitate despre un tânăr ale cărui încercări de autoafirmare sunt afectate de relații incestuoase. Și este un film surprinzător de bun.

Filmul este scris și regizat de David O. Russell, un regizor relativ necunoscut care a obținut un concert la Miramax, un studio condus de Harvey și Bob Weinstein. El a scris filmul, a scris scenariul și a primit o bursă pentru a-l realiza. De asemenea, a primit ajutor de la prieteni și familie.
Nimfoman de Lars von Trier

„Nymphomaniac” de Lars von Trier este un film de artă erotică care este împărțit în două volume separate. Prima este o versiune netăiată, care a avut premiera luna trecută la Festivalul de Film de la Berlin, în timp ce a doua se va deschide în aprilie 2014. Ambele sunt lansate în teritoriile europene și internaționale la sfârșitul acestui an.

Membrii distribuției filmului, care este regizat de von Trier, au vorbit cu presa la hotelul Crosby din Manhattan. Protagonistul filmului, Joe, este interpretat de Charlotte Gainsbourg, o veterană a muncii regizorului. Mai sunt prezentate și alții, printre care Shia LaBeouf, Willem Dafoe și Connie Nielsen.
Corpul de dovezi

La începutul acestei săptămâni, Body of Evidence, un thriller erotic, a împlinit 25 de ani. Îi joacă pe Madonna și Willem Dafoe și este regizat de Uli Edel.

Complotul este despre o tânără acuzată că și-a ucis iubitul. Suspecta, Rebecca Carson, este interpretată de Madonna. Avocatul ei, Frank Dulaney, crede că este nevinovată. El este interpretat și de Willem Dafoe.

În film, adevărata crimă este dezvăluită la deznodământul violent. Cu toate acestea, filmul nu explică de ce a fost acuzată sau cine a ucis-o. Și nu este un film deosebit de bun.
Placinta Americana

AMERICAN PIE este un film sexual despre un sfert dintre absolvenții de liceu din Michigan care jură că își vor pierde virginitatea înainte de a absolvi. În film, băieții sunt forțați să-și depășească anxietățile sexuale întâlnind fete, distrugând apărarea prietenelor lor și convingându-și colegii de clasă că sunt mai maturi și mai experimentați decât sunt de fapt.

Filmul a fost regizat de Paul Weitz și Chris Weitz. În rolurile principale, Eugene Levy, Jason Biggs, Eddie Kay Thomas, Tara Reid, Natasha Lyonne și Christopher Klein. A fost lansat în 1999 și a încasat 235 de milioane de dolari în întreaga lume.
Filme sexuale din Buenos Aires

Filmele sexuale din Buenos Aires sunt o industrie bogată și variată. Unele au nuanțe sociale sau politice, în timp ce altele sunt despre turismul sexual. Există chiar și documente despre prostituate evreiești din Argentina.

Industria cinematografică a țării este puțin cunoscută, dar prodigioasă. Este cunoscut pentru temele clasei muncitoare, cum ar fi El Bonarense (2002), o privire sumbră asupra corupției poliției. Filmul a fost nominalizat la Oscar, dar nu a primit prea multă publicitate.

Alanis este o lucrătoare sexuală din Buenos Aires. Actrița Wanda Manera joacă în acest film. Titlul este o referire la termenul „Impuros”, care a fost creat pentru a distinge imigranții care lucrau în comerțul sexual de evreii mai respectabili din Argentina.

Bekijk alle berichten

Deel